2016. febr. 18.

Kampány!

Hello babák!

Egy kicsit másféle kampány lesz ez, mint a megszokottak. Én ma nem a bloggereket szeretném támogatni, hanem azokat a magyar youtubereket, akik olyan videokat készítenek, mint xXWhisperofDreamsXx, JazziBalkan, vagy Nat Salvatore.
Nem tudom itt Magyarországon hányan űzik ezt a fajta videozást, de bemutatnék nektek pár nagyon tehetséges youtubert, akit talán már blogos körökben ismertek is.



Először is magáról a műfajról - ha lehet így hívni - szeretnék beszélni. Ezeknek a videoknak a lényege igazából, hogy különböző sorozatokat "kombinálunk" zenékkel, vagy épp egymással. A legtöbben - sőt talán mindenki - a sony vegas nevű szerkesztő programot használja. Szerintem az egyik legjobb video szerkesztő, átlátható és pár hónap alatt el lehet sajátítani a használatát, persze, ha nagyobb angol tudással rendelkezel, akkor valószínűleg elég könnyebb dolgot lesz. Gyakorlatilag bármit meg tudsz csinálni, rengeteg beépített effect van, de nagyon népszerűek a különböző NewBlueFX bővítmények. 
Véleményen szerint legtöbbször feldolgozott sorozatok: 

- Teen Wolf
- The Vampire Diaries
- The Originals
- Supernaturals

Azért döntöttem a kampány mellett, mert azok közül akit én ismerek, csak ketten kapták meg a kellő figyelmet. Pontosan tudom, hogy mennyi munka van egy-egy videoban, hisz' én magam is készítek ilyen videokat, és megérdemelnénk a több figyelmet. 

Most pedig jöjjön a lényeg: 

Jogosan legnépszerűbb magyar videos: svfrusz22
Következő elismertünk: ShadesOfCool (régebben -velem együtt- a BB designon tevékenykedett)
Sajnos Következőink messze nem kapnak elég figyelmet: x Sweet Hell , barryxedits (EW design szerkesztője)

Végül pedig jómagam: LunarEclipse

Ha esetleg ismertek még, vagy ti is készítetek ilyen videokat jelentkezzetek kommentben! :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Anaya zatracone-dusze