2016. aug. 14.

Elvihető textúrák

Hali, angyalkák!
Hoztam nektek ma néhány (természetesen saját készítésű) textúrát! :)
Remélem tetszeni fognak nektek, és felhasználjátok- amennyiben ez utóbbi megtörténik, ne felejtsétek el hozzászólásban jelezni, és a vele elkészült munkátok alatt valamilyen formában. Ez a szimplán szerzői jog miatt van. Nem fogok nektek most erről papolni, de ha valaki nagyon kíváncsi rá, akkor elmagyarázom. 
xx





5 megjegyzés:

  1. Szia!

    A türkizkéknél a világoskéket tölti le. Gondolom rosszul lett linkelve, feltöltve (nem is tudom hogyan van ez DeviantArt-on) vagy ez egy furcsa véletlen. De azért csak gondoltam, hogy szólok.
    Egyébként letöltöttem őket, és ha valamikor használni fogom, nem felejtem majd forrásban jelölni a neved.

    Üdvötlettel,
    Dorina Mary

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az észrevételedet, fogalmam sincs hogy lehetett, ezelőtt senki nem szólt ><

      Törlés
    2. Hát nincs mit (valamint nincs mit ezen meg köszönni). Amúgy lehet, hogy csak úgy letöltötték, hogy fel se tűnt nekik, hogy valamelyik textúrából kettő van. Valahogy ki lehet javítani?

      Törlés
    3. 151 letöltés van, szerintem szimplán csak lusták voltak szólni, vagy nem tudom... Mindenesetre ezt egy másik gépről csináltam és töltöttem fel, szóóóval előkotrom azt a gépet és kicserélem majd a fájlt hamarosan.

      Törlés
    4. Majdnem én is meggondoltam magam, de annyira azét nem vagyok lusta, hogy ne tudjak megírni egy megjegyzést, melyben szólok, hogy valami para van.
      Sok sikert hozzá, alig várom, hogy letölthessem! :D

      Törlés

Anaya zatracone-dusze