2015. jún. 18.

Kritika 19# - Evolution-A leszármazottak

Sziasztok - igen nagy késéssel- Nicolette F. Evolution-A leszármazottak című blogjának a kritikájával érkeztem.


 A történet: 
Az egésznek a negyedik fejezeténél tartasz főszereplőnkkel "csupán" annyi történt, hogy elköltözött és végre barátokra tett szert, vizsgálatokra ment és iskolába kezdett járni, mégis a fejezetek hossza olyan hatást kelt, mintha már minimum húsz részt elolvastunk volna. Először megjelenik a titokzatos hölgy aki el akarja vinni Caitlint, hogy olyan fiatalok között nőjön fel, mint ő maga. A központban első napján rögtön megismerkedik egy érzelmileg felfokozott fiúval egy fájdalomérzet mentes lánnyal és egy egoista intelligens sráccal, név szerint Damiannel, Karaval és Eliott-tal. Eliott elkíséri a szobájába és a következő napokban szinte mindenhova együtt mennek. Ebből természetesen konfliktus van a két lány között, de ezt hamar elsimítottad, talán egy kicsit túl hamar is, viszont Kara felől ez nem marad így, Caitlinre még mindig furcsán néz. Megismerkedünk több szereplővel is legtöbbször az ebédlőben kerül erre sor. Egy dolgot viszont nem értettem ugye a negyedik részben Eliott elhívja Caitlint az autómatához, mert szeretne egy kólát, de végül süteményt vesz. Most akkor meggondolta magát, mert ezt nem fejtetted ki.
 Szereplők: 
Mindenkinek fantasztikusan kidolgoztad a személyiségét és tuti az olvasóid többségének Eliott lenne a kedvence, de nekem Kara. Megfogott, hogy annyira tipikus  tini lányos. Féltékeny, de mindenáron tagadja, a fiúval aki tetszik neki bunkózik, így nem lesz semmi érzelmi kapcsolat köztük, hogy biztossá tegye azt, hogy nem lesz érzelmi fájdalma. 
Damian az a tipikus legjobb barát, akinek mindent elmondhatsz, meghallgat, megért, tanácsot ad.
Caitlin pedig most ismerkedik a környezetével, próbálja elfogadni magát a bambulásával.
 Design:
Úgy emlékszem, amikor először léptem a blogodra akkor még másmilyen volt az egész és az kifejezetten jobban tetszett. A mostani fejlécnél a cím nincs rajta és elüt a fejléc stílusától. A fejezet címeknél azt sajnálom, hogy nem látom azt, hogy például "Első fejezet", mert beleolvad a háttérbe. A moduloknál én még beraknék egy "Információk" modult, hogy a designt te csináltad-e vagy bármi más apró információt.

További sok sikert az íráshoz. 
Puszi: Annabelle S.

1 megjegyzés:

Anaya zatracone-dusze