2015. okt. 21.

Blogajánló 5# - Beast Within

Sziasztok!:)
Ma egy blogajánlóval érkeztem, Sayaa Badrick blogjáról, a Beast Withinről. Megpróbálom "normálisan" leírni ,hogy ne csapjon át ömlengésbe, mert s lányok már tudják, hogy én imádom ezt a blogot, de igyekszem nem fangörcsöt kapni (mint Gin Louis neve hallatán:"DDDD) Előre is szeretnék bocsánatot kérni az rótól, hogy ilyen rövid lett, de sajnos azok közé tartozom, akik nem tudják az ilyeneket hosszan leírni. Azért remélem senki sem haragszik rám!:)


Na, szóval, kezdjük is! A blogra már régebben rátaláltam, még akkor, amikor Sayaa az ötletét "reklámozta" egy blogos csoportban. Mondanom sem kell, már akkor rengeteg érdeklődője volt, hiszen maga az alapötlet zseniálisra sikeredett.Amikor rákattintottam a blogra, ez a fantasztikus design tárult a szemei elé, ami Lexie Pop munkája. A színek passzolnak egymáshoz, és nem retinaégetőek, a kék és a szürke remek választás volt. A menü egészen különleges, ez volt az első ilyesmi, amivel találkoztam. A fejléc figyelemfelkeltő, és remek munka, egyszerűen fantasztikus. Nem túlzsúfolt, de nem is üres, bár Lexietől megszokhattuk a fergeteges fejléceket, és designokat. Akkor térjünk is rá a sztorira: Az egésznek az alapja a Tini Titánok című "mese" alapján íródott, ami rendkívül egyedi ötlet, hiszen ilyennel én még nem találkoztam. Kisebb koromban imádtam ezt a sorozatot, és még mostanában is szívesen kukkantok bele. Szóval engem már az ötlet is megfogott. Sayaanak eszméletlen a fogalmazása, látszik rajta, hogy már nem zöld fülű, és hogy tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy a részek elérjék a színvonalat, méghozzá sikeresen, ami mostanság igen ritka. Feltétlenül ki kell emelnem az akció jelenteket, hiszen fenomenálisan lettek megfogalmazva! Teljesen oda tudtam képzelni magamat, az adott helyszínekre, és szituációkba. Ezek a történet fénypontjai, legalábbis számomra. A főszereplő, Cherry, már is rendkívül szimpatikus, és hiszem, hogy még inkább az lesz. A szereplők remekül lettek kidolgozva, nem csak "ő itt Pistike és kék a szeme" kategóriások. Végre egy író, aki nem ütközik ebbe a hibába, és ezt Sayaa többi blogja alapján is állíthatom.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a mágikus lények nélküli, mégis természet feletti történeteket, melynek rendkívül igényes a megfogalmazása, kidolgozottak a szereplői, és szemet gyönyörködtető a designja.

2 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Köszönöm szépen az ajánlót, nagyon jó volt olvasni *.*
    Egyáltalán nem baj, hogy rövid, hiszen még az én történetem is az elején jár.

    Köszönöm a szép szavakat, nagy öröm, hogy ekkora rajongóm vagy, az írásomat illetően pedig külön köszönet, mindig jó ezt olvasni ^^

    Puszil: Sayaa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem rajongtam a sorozatért, de ez felkeltette a figyelmemet :)!
      Ááá, olyan szép neve van a főszereplőnek!!!

      Törlés

Anaya zatracone-dusze