2016. aug. 12.

Ciara N. Malone, az új kritikus

Sziasztok!
Nos, szeritnem nem sok mindent kell eláruljak magamról, ivel páran már ismerhettek a Szerintem, a Paparazzi és az Aokigahara blogról. Ezért nem is szeretnék sokat karattyolni nektek magamról, csak a legfontosabbakat.
Azt tudni kell rólam, hogy azokat a blogokat, amiket kritizáltam, rendszeresen figyelem, mind történetileg és kinézetileg is. Szóval vigyázat világ, beindulok. Amúgy ha rendeltek kritikát, azt mindenképp írjátok meg, hogy teljes, vagy csak fél (vagy történet vagy kinézet) kritikát kértek-e, mert ha nem jelzitek, akkor teljes kritikát fogtok kapni. Mellesleg, ahogy a cím is mutatja, kritika írással foglalkozom majd a blogon legfőképp. Aztán láthattok majd tőlem még különböző cikkeket, kódokat is talán. Próbálom minden kritikám bőven, érthetően kifejteni, amennyire lehetséges.
A limitben látni fogjátok, hogy hány darabot vállalok egyszerre kritikából. Maximum hármat, mert mostanában az időn nem engedi és összejött egypár dolog. Viszont nem szeretnék magyarázkodni már a legelső nap, szóval uccu neki ménküpocok, felkészülten várom a rendeléseiteket!
(Rendelni chat-ben, vagy akár e-mail-ben is tudtok, a(z) annabellecpech@gmail.com, vagy az oldal közös e-mail címén.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Anaya zatracone-dusze