2016. aug. 12.

A Blogger Award margójára

Drága Olvasóink!

Büszkén – és némi rossz érzéssel is – hirdetjük, hogy a Blogger Awardot mi nyertük a legjobb designblog kategóriában, vagyis jövőre mi rendezzük a versenyt. Emellett M. Ginnek is sikerült elnyernie a legjobb kritikus díjat, amiért őszintén hálás mindenkinek, aki rá adta le a voksát.
A rossz érzés oka, hogy máris vád ért minket: csaltunk. Azt gondolom, hogy nevetséges, alaptalan és undorító ez a vád. Aki bármelyikünket is ismeri, az tudja: van ennél jobb dolgunk is, ilyen mélyre soha nem süllyednénk, abba sem haltunk volna bele, ha nem nyerünk. Mellesleg 85 szavazattal nyertünk – akárki beláthatja, hogy ez nem gyanúsan magas szám. Családtagjainkat, barátainkat is buzdítottuk a szavazásra, illetve ti, rendelőink is aktivizáltátok magatokat. Nem magyarázkodunk tovább – ugyanis nincs miért.
Amint láttátok, bejegyzésben kértünk titeket, hogy szavazzatok, ha elégedettek vagytok velünk. Aki így tett, annak hálásan és ezerszer köszönjük! Igyekszünk minél inkább megfelelni nektek, minőségi munkákkal meghálálni, hogy ennyien velünk vagytok.
Köszönjük nektek!

FONTOS UPDATE: A versennyel kapcsolatban olyan igazságtalanság ért minket, amellyel nem tudunk mit kezdeni. Nagy bánatunkra úgy döntöttünk tehát, hogy visszalépünk, nem mi fogjuk rendezni a Blogger Awardsot. 
De ne csüggedjetek! Készülünk ugyanis valamire, amivel kárpótolni akarunk titeket, bebizonyítani, hogy megérdemeltük az első helyezést. 


Ölelés: A Skyscraper csapata



6 megjegyzés:

  1. Kedves szerkesztők!:)
    Csupán csak annyit szeretnék leírni nektek, hogy szívből gratulálok, és szerintem megérdemlitek, hogy jövőre ti rendezzétek a versenyt!:)

    Millió csók:
    Taylor xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Alexandra! :)

      Mi mást is írhatnánk, mint hogy őszintén köszönjük Neked a gratulációt. Örülünk annak, hogy eddig sem okoztunk csalódást, bízunk benne, hogy ezután sem fogunk!

      Puszi: M. Gin

      Törlés
  2. Gratulálok! A blognak is és Neked is. M. Gin :)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Óriási gratuláció nektek, megérdemeltétek, hogy megkapjátok a díjat, hiszen megdolgoztatok érte! Neked is gratulálok külön, M. Gin, ügyes vagy!
    Nem tudom másképp minősíteni a vádlókat, csakhogy gázak. Ez "gáz" viselkedés a részükről, mert ahelyett örülhetnének, hogy egy igényes designblog nyerte el a díjat...

    Alig várom a jövő évi Blogger Awardot tőletek! <3

    Üdvözlettel,
    Dorina Mary

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, kedves! :)
      Nagyon szépen köszönjük, el sem hiszed, milyen jól esik valamennyiünknek a gratulációd - én is külön hálás vagyok érte.
      A vádlóknak csak kialakult egy saját véleményük, érthető, ha csalást látnak emögött is, hiszen volt néhány gyanús eset az idei Blogger Awardon. Ám a mi lelkiismeretünk tiszta, úgyhogy mi is alig várjuk, hogy jövőre megrendezhessük az eseményt, igazán megtisztelő.

      Puszi: Gin

      Törlés

Anaya zatracone-dusze