2015. júl. 25.

Kritika 53#- A királynő bukása

Kuti blogjának kritikájával érkeztem ami  A királynő bukása címet viseli.

Design:
Amikor először megláttam a blogodat megcsapott a rózsaszín színvilág, nekem túl rózsaszín.

A fejlécről a lány képeit körülveszi egy nagy fehérség a bal oldali képnél ez nem us annyira feltűnő, viszont jobb oldali képnél nagyon észrevehető, hogy nincs színátmenet és ugyanezen az oldalon nagyon sok a textúra, az óra a virágok és a karácsonyfa dísz már nagyon össze vannak zsúfolva.

A menünél jó a sorrend és tetszik, hogy nem a többi modulhoz, hanem a másik oldalra tetted a fejléc mellé.

A fülszöveg és trailer:  A fülszöveg rövid tömör az elején inkább az olvasót vagy inkább magadat akarod meggyőzni, hogy tényleg egy olvasó jár erre és próbálod rávenni, hogy olvasson tovább. Az utolsó mondat pedig felkelti az olvasó figyelmét, mert meg akarja tudni, hogy a mi királynőnk kibe fog beleszeretni.
A trailerből pedig megtudjuk, hogy először fantasztikus élete van a lánynak, majd teli lesz bánattal és szenvedéssel.

A történet:
Az első két bekezdésben bemutatod az iskola hierarchiáját, majd elkezdődik az iskola első napja és be is mutatod, hogy milyen az élet, ahol Ariana uralkodik. Majd következik a bonyodalom miszerint Ariana szülei elválnak és apjával elköltözik Diana-hoz, apja barátnőjéhez, ahol egy kellemetlen ismerőssel is együtt kell majd laknia. Ezután a bonyodalmak tovább folytatódnak, mert Ariana szét akarja szedni apját és annak barátnőjét. 
Nem sieted el a szerelmi szálakat és a történet sem rohan a fogalmazásodban nem értettem, hogy miért használod a szolgálót sokkal szebb lenne a bejárónő, ha egy olvasó csak azt a mondatot olvasná, akkor biztos azt hinné, hogy komolyan egy királyi sarjról szól a történet. Helyesírásodban egy nagyon észrevehető hibát találtam, az pedig a 'Horváthország', helyesen nem 'th'- val írjuk csak sima 't'- vel.

Szereplők
Ariana, az iskola királynője. A stílusa tipikus tini, akinek meg kell felelnie a külvilágban leginkább a Tökéletes kémia című könyvből Brittany Ellishez hasonlítanám.

Aaron/Aron, végül nem tudom, hogy írod a nevét, mert egyszer így írtad egyszer pedig úgy, de lehet, hogy az csak elírás volt.

Jeremy, az elején azt hittem, hogy járnak Arianaval és nem értettem, hogy miért nevezi ál barátnak, majd kiderült nem is jártak. Ő a tipikus rosszfiú, aki bántja a lúzereket.

További jó írást!
Sok sikert a továbbiakban!
Puszi: Annabelle S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Anaya zatracone-dusze