2015. máj. 24.

Kritika 12#- Falling Star with Kirsten Rybak

Sziasztok! 
Egy kritikával érkeztem, név szerint Fran Fisher Falling star with Kirsten Rybak című blogjával.


Kedves Fran( névrokon)!

A történet:
Az első ami már az elején megfogott, az az, hogy nem Amerikában vagy Nagy-Britanniában játszódik a történet, a legtöbb bloghoz hasonlóan, hanem Norvégiában, így rögtön kedvet kaptam az olvasáshoz. A történet nincs elsietve, minden a maga idejében történik és a váratlan fordulatok is szépen el vannak helyezve, nincsenek közvetlen egymás után. A téma sem sablon sztori, aminek szintén nagyon örülök, mivel (szerintem) már mindenkinek a könyökén jönnek ki a One Direction, Justin Bieber, ByTheWay és társai fanfiction-ök. A fülszöveg arra is ösztönzött, hogy az előzményekre is kitérjek és az előző blogodat is elolvassam, szóval hamarosan annak is nekiveselkedek. 

Szereplők: 
Nem sorolom fel a szereplőket, csupán a főhősnőről írok!
Kirsten Rybak, akit egyszerűen imádok! Nem csak azért, mert ő a főszereplő, hanem azért is, mert olyan személyisége van. Olyan tulajdonságokkal ruháztad fel, amik bármely más tizenévesre jellemzőek. Makacs, lázadó és mérhetetlenül szerelmes -természetesen egy rosszfiúba. Külön tetszik, hogy nem ellentétes tulajdonságokkal ruháztad fel főhősünket, hanem a realizmust figyelembe véve. Ami külön tetszik a jellemzésben, hogy az előzményekben a szülők valós születési dátumait írtad le, majd ebben a történetben egy ahhoz viszonyított születési dátumot határoztál meg a gyerekeiknek.

Fogalmazás:
 Kivetnivalót egyáltalán nem találtam benne. Nagyon különleges és választékos szókincsed van, amit öröm olvasni. Néhol találtam egy-két elírást, de ilyet mindenki követ el.



A kinézetről sokat nem is szeretnék mondani, mivel nem te készítetted, de kifejezetten tetszik ez a kódos design

1 megjegyzés:

  1. Kedves Annabelle S.!
    Nagyon szépen köszönöm az őszinte és rendkívül pozitív kritikát! :) Örülök, hogy a blogom elnyerte a tetszésedet, és az előzőt is elolvasod.
    Még egyszer nagyon köszönöm!!!
    Fran Fisher

    VálaszTörlés

Anaya zatracone-dusze