2015. máj. 6.

M. Gin - Bemutatkozás

Sziasztok! 

Én a Skyscraper Blogdesign oldal hivatalos trailer készítője és kritika írója vagyok. Bejegyzéseimet M. Gin néven fogom aláírni, amely a vezetéknevem monogramjából és a becenevemből tevődik össze. Az igazi nevem túl bonyolult, nem mondható hétköznapinak, így azt hiszem, lényegtelen közhírré tennem.
Úgy gondolom, felesleges lenne bármit is írnom arról, mik a személyes kedvenceim, így csak arra térnék ki, ami a legfontosabb számomra: az írás. Nem olyan régen kezdtem ugyan blogolni, de történeteket és verseket már egészen kiskorom óta körmölök.

Fő erényem az őszinteség és a szókimondás, így a kritikákat, amiket tőlem rendeltek, a két tulajdonságomat szem előtt tartva fogom megírni. Tudom milyen kezdőnek lenni, és negatív kritikát kapni, de ebből is csak tanul az ember, nem igaz? Nem az a célom, hogy leromboljam más önbizalmát a blogjával kapcsolatban, hanem hogy ha szükséges, minél több tanáccsal láthassam el az illetőt.

Rövid bemutatkozásom zárása gyanánt pedig szeretném tudatni, ha bármiféle kérdésetek lenne felém (blogjaimmal, trailerekkel, egyebekkel kapcsolatban), a privát e-mail címemre mindig tudtok írni:
gmerkwart@gmail.com

Szívből remélem, bármelyikünkhöz fordultok is segítségért, választ találtok a kérdéseitekre. Mi igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, de azt vegyétek figyelembe, hogy egy nap nekünk is csupán 24 órából áll!

Csókol benneteket:







2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Lehet fejlécet rendelni? Ha,igen akkor készítenétek egyet nekem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! lehet rendelni, tőlem például, ha még nem tetted meg senkitől.

      Törlés

Anaya zatracone-dusze